Kurs

KurserVill du börja klättra?

Kiruna klätterklubb arrangerar kurser för dig som aldrig satt din fot i en klättersko. För att komma igång med inomhusklättring ska du gå en topprepskurs för att kunna ta grönt kort. Grönt kort är ett krav för att få säkra en annan klättrare inomhus.


Vill du bara prova på att klättra en gång är du välkommen på torsdagar kl 18-20 (med reservation för högtider och semester).


Vill du ledklättra eller klippklättra?

Efter att du har tagit grönt kort och klättrat ett tag kan du gå vidare och ta rött kort för att få ledklättra inomhus eller gå kurser i klippklättring ute.INOMHUS


För grönt kort (topprep) och rött kort(led) kommer kursdatum att komma upp på hemsidan och Facebook-sidan. Anmälningsprincipen först till kvarn tillämpas och kurserna brukar bli fullbokade inom något dygn. Grönt kort är ett krav för att få säkra någon inomhus. Rött kort är ett krav för att få ledklättra och för att säkra någon som ledklättrar inomhus.


Kostnad:

Grönt kort 700 kr (då ingår medlemskap i Kiruna klätterklubb, vilket inkluderar en olycksfallsförsäkring).

Rött kort 500 kr (för medlemmar i Kiruna klätterklubb).Vill du enbart klättra upp för grönt kort/rött kort, skicka ett mail till kurs@kirunaklatterklubb.se.

Kostnad:

För medlem i Kiruna klätterklubb: 100kr

För medlem i annan klätterklubb: 200kr
UTOMHUSUnder sommaren 2019 kommer Kiruna klätterklubb att erbjuda kurser i klippklättring för sina medlemmar. Mer information kommer under våren 2019.

Kiruna Klätterklubb K3